Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSDEMİR GENEL MÜDÜRÜ KEYFLİ’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un kalkınması noktasında her zaman yatırımcıların ve işletmelerin yanında olduklarını belirtti.
İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ve beraberindeki heyet, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, nezaketinden dolayı İSDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ve heyetine teşekkür etti.

Ülkemizin en büyük demir-çelik işletmelerinden olan İsdemir’in, çelik sektörünün gelişimi ve yassı mamül üretimi açısından başarılı çalışmalara imza attığını belirterek,”İSDEMİR hem istihdam hem de ülke ve bölge ekonomisi açısında önemli bir görevi yerine getiriyor.
İskenderun’un sanayisiyle, işletmeleriyle, limanıyla ülkemiz için stratejik önemdedir. İskenderun’un ekonomik olarak kalkınması, gelişmesi, daha iyi noktalara taşınması amacıyla her zaman yatırımcının, işletmelerin yanında olacağız “dedi.

İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi adına herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun için el birliği ve güç birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu şehre bir taş daha koymak, bir adım daha ileriye taşımak için çaba gösteriyoruz ” diye konuştu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarı dileğinde bulunan İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ise fabrikanın çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.