Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY HBB ADAYI İBRAHİM GÜLER ‘PAZARDAKİ FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ, DAHA DA DÜŞECEK’

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir

Hatay HBB Adayı İbrahim Güler ‘Pazardaki fiyatlar yarıya düştü, daha da düşecek’

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhurbaşkanımızın yoğun gayretleriyle pazarda gıda teröristlerinin önü kesilmiştir. Fiyatlar dikkat ederseniz yarı yarıya düşmüştür. Hiç merak etmeyin daha da düşecek’

Pazar esnafından ‘Kınalı Başkan’a yoğun sevgi seli

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Kırıkhan Ak Parti Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte Kırıkhan, pazar esnafını ziyaret etti.

Pazar esnafının yoğun sevgi seli içinde  esnafın sıkıntılarını, sorunlarını dinleyen onlarla sohbet eden Başkan Güler’e Ak Partili gönüllüler eşlik etti. Esnafla hoş sohbet gerçekleştiren Başkan Güler, uzun süre pazarda vakit geçirdi.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Kırıkhan pazar esnafını tek tek gezen Güler ve beraberindekiler vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılandılar.  Sorunlar noktasında duyarlı davranacaklarının altını çizen Güler, ile birlikte gezen Ak Parti gönüllüleri çiçeklerle birlikte bloknot ve Pazar çantaları hediye ettiler.

Pazardaki fiyatlar yarıya düştü daha da düşecek

Ziyaretler arasında açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler “Bayezid-i Bestâmî Hazretlerinin diyarındayız. Burası özellikli bir ilçemiz. Adaylık süreci sonrasında hızla kurumlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi gezerken, aynı zamanda sözde değil özde de halka yakın olması kapsamında bugün Kırıkhan pazar yerini ziyaret ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak her zaman halkımızın milletimizin emrindeyiz. Görüyorsunuz

Cumhurbaşkanımızın yoğun gayretleriyle pazarda gıda teröristlerinin önü kesilmiş. Fiyatlar dikkat ederseniz yarı yarıya düşmüş. Hiç merak etmeyin daha da düşecek’

Halkın Sorunlarını Yerinde Tespit Ediyoruz

Bizim birinci hedefimiz halkın siyasetçisi olmaktır. Halkın derdiyle dertlenen halka yakın siyaset yapmak. Bugünde halkın içerisinde, halkın nasıl düşündüğünü bizlere nasıl baktığını ve sorunlarını bire bir yerinde görmek amacıyla halkın içerisindeyiz. Halkımızla birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu belirteyim.

Değişime İnanıyorum

Güler, Pazar esnafının sorunlarını ve önerileri dinledi “Değişime inandıklarını ve durmadan çalışacaklarını söyledi. İyi hizmet verebilmek için halkın desteğini isteyen Başkan Güler, Yıllardır ihmal edildiğinizi biliyorum. Bu nedenle sorunların çözümü için gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

Engelli Kardeşlerimiz İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız

Pazar’da esnaflık yapan engelli bir vatandaş İbrahim Güler’e hazırladığı kahvaltıyı ikram etmek istedi. Bu güzel davranıştan ötürü çok duygulanan Başkan Güler, engelli vatandaşın hazırladığı kahvaltıyı kendi elleri ile yedirirken şu sözleri sarf etti ‘’Türkiye’de binlerce engelli kardeşimiz var. Onları görmezden gelemeyiz dertlerine çare olmak için elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum.

Hepsine işlerinde kolaylıklar diliyorum. Allah işlerini rast getirsin” ifadelerini kullandı.