Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan Ziyaretlerine Ticaret Borsası ile Devam Etti.

Demokrat Parti Belediye Başkan

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan resmi kurum ve kuruluş ziyaretlerine Ticaret Borsası ile devam etti. Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Mete Aslan, “İskenderun’a dayatılan iki adayın da belediyecilik konusunda yetersiz kalacağına inandığımız için elimizi taşın altına koyduk ve bu yola çıktık” dedi.
Dış politikada ki yanlışların devam ettiğini de söyleyen Mete Aslan, “ Ben televizyonlarda bir cumhurbaşkanı görmek istiyorum ancak göremiyorum. Bizim gördüğümüz bir partinin genel başkanı. Mitinglerde partisine oy istiyor. Biz reisi Cumhur görmek istiyoruz. Bugün devlet domates biber satmaya başladı. Bakalım daha neler göreceğiz. Suriye’de yapılan yanlışlar bugün ülkemizi ve özellikle bölgemizi ne derece de etkiliyor görüyorsunuz. Benim çiftçimin önünü açmak gerekirken dışarıdan ithal mallarla idare ediyoruz. İskenderun ve Hatay kritik bir sürece giriyor. Büyük bir oyun var ve bunu görmemiz lazım. İş dünyası ağlıyor, esnaf ağlıyor, işçi ağlıyor. Kimse hayatından memnun değil. Ülke genelindeki olumsuzluklar İskenderun’a da yansıyacak” dedi
İskenderun’un içme suyuna da değinen Mete Aslan, “Ben büyük mücadeleler vererek Aslantaş barajından suyu Payas’a kadar getirdim. Devlet Su İşleri ile protokol imzaladım ve arıtma tesisini de İsdemir civarına koydum. Benden sonra arıtma tesisi yok oldu. Oradaki ağaçlar kesildi ve iki fabrikaya su verildi. İskenderun’a su 10 yıldır gelmedi. Bir iş adamı bana gelip İskenderun’un 40 yıllık su ihtiyacını 30 yıla düşürecek bir teklifte bulundu. Fabrikasına su istedi. Vermedim. Bana küstü aleyhime çalıştı ve bugün hala benimle konuşmuyor. Bende sonra gelen belediye başkanı 15 gün içinde o suyu fabrikaya verdi. Bu İskenderun’a ihanettir. Payas’a kadar gelen suyu 10 yıldır İskenderun’a getiremediler. Önceliğim bu olacak. Bu suyu İskenderun’a mutlaka getireceğim” dedi.