Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Tosyalı’dan İGC’ye Ziyaret!

Cumhur İttifakı Ak Parti

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tosyalı, “Bizim en büyük projemiz şeffaflık. İşimizi aşkla yapıyoruz. Tasarruf ve şeffaflığa bağlı kalarak, her dönüşümü İskenderun’a hizmet olarak yansıtacağız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın dünkü durağı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) oldu. İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Tosyalı, beraberinde MHP yönetim kurulu, MHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Emir Selim Yazar ile birlikte katıldığı ziyarette yönetim anlayışı ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Açıklamalarında projeleri hakkında konuşan Tosyalı; “Bana diyorlar ki ‘Seçimi kaybederseniz ne olacak?’ Ben de diyorum ki; biz seçimi kazandık zaten. Gittiğimiz her yerde dostlar kazanıyoruz. Kardeşlerimiz çoğalıyor. Bundan daha güzel bir duygu var mı? Her yerde söylüyorum, benim menfaatle, parayla, pulla işim olmaz. İhaleleri, kameralar önünde canlı yayınlayacağız. Her kuruşun hesabını vereceğiz. İsrafı önleyip, her kuruşu da yeni projelere harcayacağız.

Belediyeden bir kuruş bile talebim yok. Vakıf kurup, maaşımı da oraya aktaracağım. Çocuklarımızı okutacağız. İskenderun’a dair güzel projelerimiz olacak. Yapamayacağım hiçbir işin sözünü vermem. Ama bu güzel şehrin hizmetlere ihtiyacı var. Geçenlerde Esentepe Mahallesindeydim. Orada çocuk parkı yok. Vatandaşlarımız, evimizin önünde çukur olmasın, çamur olmasın, ortalık temiz olsun yeter diyor. Bunları hepsini aşacağız. Doğru kaynaklarla, güzel dokunuşlarla İskenderun’da tüm sorunları aşacağız. Bu şehirde herkes denetçi olacak! Sorunları lütfen bizimle paylaşın. Yerinde ve zamanında müdahale ile her türlü tedbiri alacağız. İyi bir ekiple güzel işler başaracağız” diye konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya başarılar dileyerek; “İskenderun’a başarılı hizmetler vereceğinize inanıyorum. İskenderun’un güzel projelere ihtiyacı var. Şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğinizden şüphem yok”diyerek başarılar diledi.