Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇE EKİPLERİ KENT GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediyesi Park ve

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

İskenderun’un her bir noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kenttin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

ERDAL KAYIŞ PARKI YENİLENİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında; Karayılan Mahallesinde Erdal Kayış Parkında bakım onarım çalışması yapıyor. Park’ta yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürerken, temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil,” Park Bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanıyor. Kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor ”dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

İskenderun’un her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuyor.