Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI.

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere İskenderun Belediye Meclis Salonunda toplandı.

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

 

Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutlayarak ,”Tüm İskenderun halkına yeni yılda da hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok projemiz tamamlandı. Bazıları bitmek üzere. Karayolları parkı çalışmalarımız devam ediyor. Kısa bir süre sonra tamamlanacak. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

 

 

Gündemde bulunan;

  • Denetim Komisyonunda görev yapmak üzere üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi, çerçevesinde Emin Dönmez,Musa Bayırlı,Bülent Özer,Gülden Özdemir ve Adnan İşler denetim komisyonuna seçildi.
  • 2006 yılı ve öncesinde Belediyemizde geçici işçi statüsünde çalışmakta iken, sözleşmeye geçmeyi kabul etmeyen işçiler için 5620 Sayılı Kanunun Geçici 1. Maddenin 2. fıkrası kapsamına dahil 9 adet geçici işçinin vizelerinin yenilenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.
  • Belediyemiz bünyesinde 2019 mali yılında sözleşmeli statüde çalıştırmaya devam edilmesi düşünülen 30 adet sözleşmeli personelin 2019 yılında ödenecek olan unvanlarının karşılığında gösterilen (devletin belirlediği ek ödemeler haricinde) net ücretlerinin belirlenmesi ve sözleşmelerinin yenilenerek çalıştırılmaları ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
  • Belediyemizde tekniker olarak görev yapmakta iken, 31.12.2015 tarihinde sözleşmesi sona eren ve 2016 yılında sözleşmesi yenilenmeyen Öznur ÖZ, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi 2. İdare Dava Dairesine istinafta bulunmuş olup, mahkeme istinaf başvurusunu kabul etmiş ve davacının yapılan işlemin iptali ile tüm haklarıyla 30 gün içerisinde görevine iadesine karar verdiğinden, 1 adet tekniker (T.H.S.) kadrosunun tadil edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi,oy çokluğu ile kabul edildi.
  • Belediyemize YAZAR Turizm Seyahat Acenteliği Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlanmak istenen 31 Z 4915 plakalı MAN marka tek katlı otobüsün bağış işlemlerinin yapılması ile ilgili Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünün teklifi,oy birliği ile kabul edildi.