Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY´IN ENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Arsuz Turizm ve Kültür

Hatay´ın Enleri ödülleri sahiplerini buldu

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 2´ncisi düzenlenen Hatay´ın enleri ödül töreninde Hatay´ın tanıtımına katkı sunan kişilere ödülleri verildi

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından geleneksel hale gelen Hatay’ın EN’leri ödül töreni,  Hatay’ın bağrından çıkan değerler temalı gecede sahiplerini buldu.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği başkanı Hasan ARSLAN yaptığı açılış konuşmasında sevdası  Arsuz  olanların  adresi olan, Arsuz Turizm ve Kültür derneği  olarak kuruluşundan bu yana üzerimize düşen ve amacımıza uygun olan tüm faaliyetleri yaşama geçirdik.

Yaşayan insan hazinelerimizden aldığımız kültürümüzü genç kuşaklara aktarmak.  Yaşanılası Arsuz’umuzun  tarihi ve doğal güzelliklerini ülke kamuoyuna  yansıtma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Saygı değer  misafirler Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 2018 yılının EN’lerini belirleme çalışmalarımız, İlimizin güzide insanlarını yarış içinde görmek ya da tutmak amacı içinde olmadan sonlandı. Elbette bu ödüle layık bir çok yurttaşımızın olduğu bilincindeyiz.

Dernek üyelerimiz tarafından belirlenen 2018 YILIN EN’LERİ belirleme çalışmalarımıza destek veren tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise törende yaptığı konuşmada Hatay’ın tanıtımına katkı sunan, yatarım yapan herkese destek olmaya gayret ettiklerini söyledi. Savaş “Hatay hakikaten enlerin şehri, bu enleri çoğaltmakta hepimizin elinde. Siz ne yaparsanız yapın takdir eden yok ise o eserin anlamı yoktur. İsterseniz uzaya çıkın takdir eden birilerinin olması gerekir. Bu manada Arsuz’un tanıtımı ve gelişimi için gayret eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneğine ve bu konuda çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Arsuz Kaymakamı Musa SARI,  İlçemizin Tanıtımı için büyük bir rol üstlenen Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin çıkmış oldukları bu yolda tebrik ederken  dernek yönetim kurulunu ve Arsuz’a değer katan EN’lere teşekkür etti.

Arsuz İlçesinden ilk defa Canlı olarak yayınlanan etkinlik HRT Akdeniz TV’de yayınlandı.

Dernek üyeleri tarafından  belirlenen Yılın Enleri ödül töreni Arsuz  Lion King Otelde yapıldı. Geceye CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir belediye başkanı Doc. Dr Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı vekili Sosyal işler müdürü Hüseyyin Yangın, Ak Parti Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt,  CHP Belediye başkan Aday Adayları  Dr Asaf Güven, Bülent Seküçoğlu, Canan Karaciğer, BTP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sedat Şahan, Karaağaç Spor Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Emir Aracı, Gözcüler Esnaf Kefalet Koop. Başkanı  Mehmet Horoz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yard. Gökhan Gökpınar, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Örgütleri başkanları yanı sıra çok sayıda davetli ve ATK-DER üyeleri katıldı.

İşte 2018 Yılının Enleri

2018 Yılı  Spor kategorisinde EN’i Metin SAVAŞ (HBB Bayan Basket Takımı)

2018 Yılı haberci kategorisinde yılın EN’i   Fatih ERTÜRK ( Halk TV Programcısı )

2018 Yılı  Sinema Filmi kategorisinde EN’i  Murat Doğu YILMAZ  ( İki İyi Çocuk )

2018 Yılı   Girişimci kategorisinde EN’i Yusuf – Kemal HARBİYELİ ( Gülha City )

2018 Yılı  genç iş adamı kategorisinde EN’i Yılmaz AKBAŞ

2018 Yılı  Yönetmen Kategorisinde yılın EN’i  Semir ASLANYÜREK

2018 Yılı Kültür Sanat kategorisinde yılın EN’i  Talat ERSOY ( Not Yapım)

2018 Yılı  Sanata Adanmış kategorisinde EN’i Fatin BEREKETOĞLU

2018 Yılın Aydın kategorisinde yılın EN’i Naim BABÜROĞLU

2018 Yılı Sanat kategorisinde yılın EN’i  Ahmet BOSTANCI

2018 Yılının Onur Ödülü Murat ÇURKU ( Gazeteci, Van ili TV8 ve Show TV Muhabiri )