Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ÖĞRENCİLERE YARI YIL TATİL MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Her zaman geleceğin mimarı olarak gördüğü çocuklar ve gençlere yönelik faaliyetleri önemseyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,mesajında eğitime her zaman destek olduklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil,mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık, okuma alışkanlığı zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı hedefine ulaşılabilir.

İskenderun Belediyesi olarak ilçemizdeki okullarımızın neredeyse tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkanlarımız ölçüsünde ciddi destek sağlıyoruz. Çünkü eğitim bizim için önemlidir ve bu nedenle desteklerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu bir tatil diliyorum.