Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekilleri

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ,Sabahat Özgürsoy Çelik ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingi’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”belediye olarak çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti gayretindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her mahalleye toplumun her kesimine hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk. Milletvekillerimizle her zaman iletişim halinde olduk. Halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunduk. İskenderun’da ve bölgede önemli projeleri hayata geçirdik ”dedi.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ,Sabahat Özgürsoy Çelik ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise ilçe belediye başkanlarına ziyarette bulunduklarını söylediler.

Milletvekilleri, önümüzde yapılacak olan yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandıklarını belirterek,”Hatay’da seçimlere tek ses tek yürek hazırlanıyoruz.31 Mart’ta yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Cumhur ittifakı ile birlikte Hatay Büyükşehir belediyesini alarak halkımıza hak ettiği hizmetleri getireceğiz. Bunun için sıkmadık el gitmedik yer bırakmayacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın “şeklinde görüş beyan ettiler.