Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN VALİ DOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliği görevine atanan Vali Rahmi Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un tarihi dokusu, doğal güzellikleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları ve sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu dile getirerek yeni görevinde Vali Doğan’a başarılar diledi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan ,” Hatay halkına İskenderun halkına hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Bu bölgede süren kardeşlik, huzur, barış ortamını hep birlikte devam ettireceğiz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler vereceğiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile bir süre sohbet eden Vali Doğan belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgi aldı.