Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Doğan’a Nezaket Ziyaretleri

Hatay Valisi Sayın Rahmi

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanını makamında kabul etti.

26 Kasım 2018 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretlerde Vali Doğan ilk olarak saat 14.30’da Hatay Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Selahattin Yalman ve beraberindekileri makamında kabul etti. Vali Doğan, Ziraat Odaları çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi, çözümler üretilmesi gibi konularda çiftçimize yardımcı olduğunu dile getirdi.

Başkan Yalman ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Vali Doğan daha sonra saat 15.30’da Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Tarımsal ürün çeşitliliğine sahip ilimizin önemli aktörlerinden olan ATB’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Doğan, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin Hatay’ın ortak çıkarları doğrultusunda bir araya gelerek projeler geliştirmesinin ilimiz ve bölge ekonomisinin gelişmesi açısından oldukça önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Başkan Mursaloğlu ise kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, yeni görevinde kendisine başarılar dileyerek yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi