Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emlak Vergileri ve İşyerleri için ÇTV son ödeme günü 30 Kasım

Antakya Belediyesi emlak vergisi

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksitinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2018 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara bilgilendirme açıklaması yaptı.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “ Antakya Belediyesi olarak 95 mahalleye en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizin tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarımız ile tertemiz bir Antakya oluşturduk.

Antakya Belediyesi olarak hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak vergisi ve iş yerleri çevre temizlik vergisi 2. taksitinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 30 Kasım 2018 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır.

Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımız vergilerini belediyemiz veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekler.”