Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3.Hatay Tarım Fuarı açıldı

Elka Fuarcılık Limited Şirketi

Elka Fuarcılık Limited Şirketi tarafından Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların destekleri ile hazırlanan 3.Tarım Fuarı törenle açıldı.

Gerçekleştirilen fuara, Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, , Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(ATSO) Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdulkadir Teksöz, dernekler ve sivil toplum kuruluşları katılım gösterdi.

Yurtiçi ve yurtdışında Hatay ilinin tarihi ve kültürel güzellikleri tanıtmak ve bölge ekonomisine olumlu katkılarda bulunmak amacıyla açılışı gerçekleştirilen 3.Tarım Fuarı’nda, birçok önemli firma stant kurdu.

12 bin metrekarede açılan fuarda traktörler, tarımsal mekanizasyonlar, tarımsal alet ekipman ve teknolojiler, gübre, tohum, fidan çeşitleri, tarımsal gıdalar ve ürünler sergilenirken ayrıca danışmanlık firmaları ve finans sektörü başta olmak üzere tarım ile ilgili her konuda ürün ve hizmetler de misafirlere sergilenecek.

Yetkililer, 3.Hatay Tarım Fuarı‘nın,  1-4 Kasım tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında  ziyarete açık olacağını belirterek herkesi fuar alanına davet etti.