Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

 

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek,”Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Tüm mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Yapılan çalışmalar ortak akıl ile yapılıyor. Belediye olarak kimseyi ayırt etmeden her yere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

 

 

Gündemde bulunan:

 

 

  • Belediyemizin 2019 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi, Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi.
  • Belediyemizin 2019 yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi.
  • Belediyemizin 2019 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi, Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi.
  • Zabıta personellerine 2019 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi, Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi.
  • Toplantı başında gündeme alınmasına karar verilen “Değirmendere mıntıkası 1983 ada 1 nolu parselin mülkiyeti belediyemize ait olup, söz konusu parsel üzerinde bulunan Sarıseki Belediyesi hizmet binasının ruhsat belgesi ve yapı kullanım izni olmadığından dolayı ruhsatlandırılması maksadı ile yapı kayıt belgesi verilmesine ilişkin usül ve esaslara göre başvuru yapmak iş ve işlemlerini tamamlamak üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Emlak İstimlâk Müdürlüğü teklifinin kabülüne oybirliği ile karar verildi.