Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Ata’da “Mozaik Yolu Projesi” ne destek

Hatay Valisi Erdal Ata,

Hatay Valisi Erdal Ata, Ortak Nesiller Entegrasyonu (ONE) Derneği tarafından gündeme getirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen; Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa illerini kapsayan  “Mozaik Yolu Projesi” için Hatay’a gelen heyeti kabul etti.

24 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 09.30’da Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda gerçekleşen kabulde Vali Ata; Japonya Büyükelçisi Akıo Miyajima, Emekli Büyükelçi Mithat Rende ve beraberindeki heyet üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Hoşgörü ve medeniyetler kenti Hatay’da konuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, bölgemizdeki turizm destinasyonlarının artmasının kültür turizmi açısından çok değerli olduğunu belirterek “Mezopotamya olarak bilinen ve tarihin birçok önemli medeniyetine ev sahipliği yapan bölgenin en önemli şehirlerini içine alan “Mozaik Yolu” projesinin gerekli bir adım olduğunu ifade etti. Vali Ata ayrıca tarihte yaşamış birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Hatay’ın da bu proje içerisinde yer almasının önemini vurguladı.

Emekli Büyükelçi Rende ve Japonya Büyükelçisi Mıyajıma ise kendilerine gösterilen misafirperverlik ve nazik kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.