Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da kent parkı için start verildi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentimizin tarihi günlerinden birini yaşadığını belirterek, üç yıldır süren mücadele sonucu halkımıza kazandırılan karayolları arazisine park yapımı için start verildiğini söyledi.

İskenderun halkının heyecanla beklediği karayolları arazisine park yapımı için yüklenici firmaya yer tahsisi gerçekleştirildi.53 bin metre karelik alana halkımızın kullanacağı yürüyüş yolu, bisiklet yolu, anfi tiyatro, yazlık sinema, modern ve ahşaptan kermes alanı, büyük gölet, 750 araçlık otopark, basketbol ve voleybol sahası yapılacak.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yer tahsisi gerçekleşen karayolları arazisi içerisinde basın toplantısı düzenledi.

İSKENDERUN’U GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

İskenderun’u çok güzel günler beklediğini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Heyecanlıyız ve mutluyuz. Büyük mücadeleler sonucu karayollarını halkımıza kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yüklenici firmamıza yer teslimini gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle kısa bir süre sonra çalışmalara başlanıp temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Her güzelliğe layık olan halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İskenderun için ellerinden gelen her türlü fedakârlığı ve mücadeleyi gösterdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Halkımızı çok güzel günler bekliyor. İşte mükemmel bir projeyi vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu taşıyoruz. El ele gönül gönül’e vererek, çok güzel hizmetleri kentimize buluşturmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.

TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu parkın yapım aşamasına gelinceye kadar birçok yazışma, mahkemeler ve izinlerin beklenildiğini belirterek, “Bölgenin en güzel kent parkı yapımı çalışmalarına başlamanın hazzını yaşıyoruz. Bugün ihaleyi alan Özak Yapı Mühendislik firmasına yer teslimini gerçekleştiriyoruz. Bu araziyi İskenderun halkına hediye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İleride belirlenecek bir tarihte ise kapsamlı bir temel atma töreni düzenleyeceğiz. Tüm İskenderun halkına hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, önümüzdeki günlerde Ziraat Bahçesi ve kent ormanı ile ilgili projeleri de tamamlayarak halkın hizmetine açacaklarını şimdiden müjdeledi.