Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlköğretim Haftası Mesajı

Hatay Valisi Sayın Erdal
Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,  İlköğretim Haftası  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda güzel ülkemizin aydınlık yarınlarının, aziz milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilir.
Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişmektedir. Bu sebeple, milletimizin uygarlık yarışında ön sıralarda yer alabilmesi, ancak bilgiyi üreten, onu geliştiren ve üretime dönüştürebilen yetişmiş nesillerin varlığı ile mümkün olacaktır.
Aileden başlayan öğrenme sürecinin ikinci adımını ilköğretim dönemi oluşturmaktadır. Bu süreçte öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardığı bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın; ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine çıkaracağına, insanımıza hak ettiği çağdaş yaşamın imkânlarını sunacağına yürekten inanıyoruz.
Bu inançla; ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, analitik düşünen, yüksek yetkinlikte sorumluluk alabilen, demokratik ve milli değerlere bağlı çalışkan bireyler yetiştirmek devletimizin öncelikli amaçları arasında yer almaktadır.
Bu duygularla, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını, tüm paydaşları ile birlikte daha başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmemizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.