Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un Sportif Direktörü Gökhan Zan’dan küfüre tepki

Hatayspor’un Sportif Direktörü Gökhan

Hatayspor’un Sportif Direktörü Gökhan Zan, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Gazişehir Gaziantepspor maçında, futbolcu ailelerinin de bulunduğu bir ortamda kendini bilmez bir taraftarın küfürler sarf etmesine tepki gösterdi.

Gökhan Zan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu sözlere yer verdi: Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız Gazişehir Gaziantepspor FK maçında; futbolcu kardeşlerimin ailelerinin de bulunduğu VİP B tribününde bulunan ve kendisini taraftar sanan bir şahıs, ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunmuştur. Bu da yetmezmiş gibi maç sonu direk sporcu kardeşlerimize küfür ve hakaretlerine devam etmiştir. Biz Hataylılar ve Hatayspor sevdalıları olarak, tribüne küfür etmeye gelen bu tarz şahısları içimizden temizlemek zorundayız. Takımını desteklemek için gelen, tepkisini ve protestosunu demokratik yollarla gösteren her bir taraftar başımızın tacıdır.

Maç sonunda mağlubiyete rağmen takımına sahip çıkan sporcu kardeşlerimizi tribüne çağıran gerçek taraftarımıza da bu vesileyle teşekkürü bir borç bilirim. Biz taraftarımız ile iyi günde, kötü günde hep omuz omuza gerçek Hatayspor sevdalıları ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Hatay barışın, neşenin, huzurun, medeniyetin başkenti. Tüm dünyaya örnek yaşayışın kentidir Hatay. Yaşasın Hatayspor.”