Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Payas Stemde okuyor kütüphaneleniyor

Payas stemde okuyor kütüphaneleniyor

Payas stemde okuyor kütüphaneleniyor etkinligi çerçevesinde öğrenciler aileleriyle birlikte aynı kitabı okuyor, birlikte sınav oluyor ve tam not alan aileler ödüllendirilmek suretiyle okuma alışkanlığı kazandırılması teşvik ediliyor.

Bu kapsamda bu ayın 1.leri Payas Belediyesinin düzenlemiş olduğu bu organizasyonda hediyelerini Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın elinden Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde aldı.

Aileler bu etkinlikle büyük bir mutluluk yaşadıklarını, eski çocukluktaki sınav heyecanını tekrar yaşayarak, çocularıyla güzel kaliteli bir zaman geçirip onların yaşantılarına sağladıklarıkatkının farkına vardıklarını dile getirdiler. Böyle güzel etkinliklerle halkı bilinçlendiren Belediye Başkanı olduğundan dolayı teşekkürlerini dile getirip, birlikte hatıra fotografı çektirdiler.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise “Biz sıradan bir belediye degiliz, biz halkımıza dokunuyoruz. Onların hayatlarını güzelleştirmek için çalışıyoruz. Durmadan çalışmaya, yeni projeler üertmeye devam edeceğiz” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.