Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelliler için plastik kapak kampanyası

Antakya Belediyesi Eğitim ve

Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonu eğitmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bir duyarlılık örneği göstererek Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına destek veriyorlar.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Eğitim ve Okuma Salonu eğitmenleri, öğrencileri ve yardımcı personelleri evlerinden, çevrelerinden ve kendi kullandıkları içeceklerin kapaklarını çöpe atmak yerine biriktirerek yüzlerce mavi kapak toplamayı başardılar. Projeye öğrenci velilerinden de destek verildiği ifade edilen açıklamada toplanan kapakların, Eylül ayı itibariyle TOFD derneğine teslim edileceği belirtildi. “Mutluluğa Çevir Kapak Olsun” adlı kampanya dahilinde toplanan mavi kapakların geri dönüşümden kaynaklanan gelir Antakya’da ikamet eden engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye bağışı olarak geri dönüyor.

Yapılan açıklamada Mavi Kapak toplama kampanyasına destek olmak isteyenlerin, 0326 212 17 86 numaralı telefondan ya da Bağrıyanık Mahallesi Kışla yanında bulunan Eğitim ve Okuma Salonu’ndan bilgi alabilecekleri belirtildi.