Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’a yeni stadyum girişimi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu yıl Spor Toto BAL liginde mücadele edecek olan belediye spor kulübü futbol takımının maçlarını 5 Temmuz stadında oynayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan yardımcısı Cemil Çengel, daire müdürleri ve kulüp yöneticileri ile birlikte 5 Temmuz Stadında incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımızdan yeni stad için ricada bulunacağız. Uzun zamandan beri atıl vaziyette bulunan İskenderun 5 Temmuz stadında belediye olarak düzenleme ve yenileme çalışması yapıyoruz. Stattaki eksikleri inceliyoruz. 5 Temmuz stadının tahsisi konusunda girişimlerde bulunduk. Sporseverler burada müsabaka izlemek istiyor. Bizlerde bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Tesis şu anda kullanılamaz vaziyettedir. El birliğiyle stadımızı tekrar ayağa kaldıracağız ”dedi.

YENİ STAD İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ

İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, Spor Koordinatörü Levent Erköse ile birlikte yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil,”Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan randevu alarak yeni stad için ricada bulunacağız. Futbolcuların konaklayacağı tesisleri de yenileme yapacağız” diye konuştu.