Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Soytürk gazeteciler ile bir araya geldi

24 Temmuz Gazeteciler ve

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, yönetim kurulu üyeleri Sedat İskenderoğlu, Sabriye Sönmez ve HGC üyeleri hazır bulundular.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk günün anlam ve önemini şu sözlerle dile getirdi: “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.
Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız olarak kabul görmektedir. , Zor şartlarda ve büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla mesai kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde fedakârca çalışan tüm basın emekçisi kardeşlerimizin; ilimiz ve ilçemizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile ulusal haber ajansı temsilcilerimizin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar  dilerim dedi.

Amacımız Şartları En İyi Hale Getirmek 

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ve emekçi Medya mensupları adına çalışma şartlarını iyileştirmek için konfederasyon  bazında çalışmaların sürdüğünü ifade etti.