Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi Günü etkinliği

15 Temmuz hain darbe

15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin yıldönümü nedeni ile Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi Günü Kutlandı.

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Hatay İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu Hatay T Tipi Kapalı ve Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Akgüç, Hatay Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdür V. Selahi Özger, Kampüs Ceza İnfaz Kurumları Bölük Komutanı V., Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Aydın, Kurum İdarecileri, personel ve tutukluların katılımı ile Çanakkale ruhunun yeniden canlandırıldığı 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anma programı düzenlendi.

Program 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti, konferans, sinevizyon gösteriminin ardından ülkemiz genelinde okunan 100 bin hatim duası ile son bulmuştur.

Hatay İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu konferansı sundu. Okuyucu, Allah İnancı, halkın birlik ve beraberliği, müslüman ülkelerin duaları sayesinde hain ve alçak darbe girişiminin başarısızlık ile sonuçlandığını ifade etti.

Programda hüzünlü ve duygusal anlar yaşandı. Program sonunda yapılan duada güzel ülkemize böyle haince girişimlerin bir daha yaşatılmaması temennisinde bulunuldu. Tüm şehit ve gazilerimiz minnet ve şükranla yad edildi.