Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI: İSKENDERUN BELEDİYESİ 2.KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemiz tarafından düzenlenen İskenderun 2. Kitap Günleri, 15 Ekim 2021 Cuma günü başlıyor” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen kitap günlerine tüm bölge halkını davet etti.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Kitap günlerine yoğun bir ilginin beklendiğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 50 yazar,60 stant ve 80 yayınevlerinin katılacağı, dopdolu bir programa sahip olan 2. Kitap Günleri 24 Ekim 2021 Pazar akşamına kadar sürecek. Kitap günlerinde yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programlarımda düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisi aşılamaya yönelik olarak düzenlenen Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak” dedi.

DOLU DOLU BİR FUAR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek olan kitap fuarımızın açılışını 15 Ekim’de gerçekleştireceğiz. Geçen sene düzenlemiş olduğumuz kitap günleri ilçe ve il dışından bir çok ziyaretçiyi ağırlamıştı.Okuma alışkanlığı çok önemli. İnşallah yine faydalı bir çalışmaya imza atacağız. Her anında kitap olan dolu dolu bir fuar geçireceğimizi ümit ediyorum. Tüm halkımız kitap fuarımıza davetlidir “şeklinde konuştu.