Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI HATAY GÜNLERİ PROGRAMINA KATILDI

Bu yıl İstanbul /

Bu yıl İstanbul / Yenikapı’da Etkinlik Alanında ,İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “10. İstanbul´da Hatay Günleri” etkinlikleri düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilere açıldı.

HATAY’A- İSKENDERUN’A DAVET

Düzenlenen tanıtım günlerine katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay´ın ve İskenderun´un pek çok medeniyetin beşiği olduğunu, bölgenin tanıtımına katkı sunmak anlamında çaba sarf ettiklerini söyledi.

MEDENİYETLER ŞEHRİ HATAY

Başkan Fatih Tosyalı, medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Hatay´ın, anlatılmakla tarif edilemeyeceğini, ziyaret edilerek, eşsiz coğrafyanın her yönüyle teneffüs edilmesi gerektiğini ifade ederek, bu tür etkinliklerin bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, İstanbulluları Hatay’a davet etti.

HATAY -İSKENDERUN BARIŞ VE HUZUR ŞEHRİDİR

Hatay’daki kardeşliğin tüm Dünyaya örnek olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı,” Hatay’da ki en zor şartlarda dahi birbirini sevme, birbirini anlama kültürünü İstanbullularla tanıştırmaya geldik. Hatay’da bütün dinlere mensup insanlar huzur ve barış içerisinde yaşamaktadır ve yaşamaya da devam edecektir. İnşallah bizlerde Hatay’ın güzel İskenderun’umuzun barışına, hoşgörüsüne, sevgisine ve muhabbetine katkı sunmaya birlikte devam edeceğiz ” dedi.