Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEN’DE YÜZLER ‘GÜL’ÜYOR!

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen ile birlikte, Soğukoluk Mahalle Muhtarı Yusuf Çilingir ve Müftüler Mahalle Muhtarı Tahsin Saydam ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek, yapılması talep edilen hizmetler üzerine istişarede bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Milletvekili Abdulkadir Özel, “Bugün Belen’de gezdiğimiz tüm mahallelerimiz de vatandaşlarımızın güler yüzü ve muhabbeti ile karşılandık. Bu başarı en tepeden en aşağıya kadar yansıyor. Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül Bey’in burada yaptığı çalışmalar çok iyi. Halk kendisini seviyor ve destekliyor. Sizlerin taleplerinizi gerekli çalışmaları yaparak bizlere iletiyor, bizlerde bu raporları ilgili makamlara taşıyoruz, sizlere hizmeti getiriyoruz” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz” ifadelerini kullandı.