Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA COŞKU DİNMİYOR!

İskenderun 5 temmuz ve

İskenderun 5 temmuz ve Kültür festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserler sanatçı Fettah Can’ın sahne almasıyla son buldu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, katılımlarından dolayı İskenderunlular’a teşekkür ederek, belediye olarak sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Üç gün boyunca gerçekleştirilen konserlere iskenderun ve bölge halkının yoğun ilgisi vardı.
Festivalin son gününde sahneye çıkan Fettah Can, Anıt alanındaki hayranlarını coşturdu. Eski ve yeni eserlerini seslendiren sanatçıya vatandaşlarda eşlik etti, gece başladığı gibi sakin ve güzel sona erdi.
Konser boyunca gerçekleşen havai fişek gösterisi görülmeye değerdi.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ
Türk Askerinin 5 Temmuz 1938 tarihinde İskenderun’a girişinin 83. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kortej yürüyüşü büyük ilgi gördü.
5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri arasında düzenlenen kortej yürüyüşü sahilde coşku içerisinde gerçekleşti.
Ellerde Türk bayrakları ile protokol üyeleri ve vatandaşlar korteje eşlik ederken, mehteran ve Yükseliş Koleji müzik ekibi büyük alkış aldı.
Yürüyüşe, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, AK Parti il başkanı Adem Yeşildal, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Yükseliş Koleji kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen, Okulun genel müdürü Aykut Davut Öktem ve çok sayıda vatandaş katıldı.