Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARSUZ’DA ZAKKUM RÜZGARI ESTİ

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen ve İş insanı Sedat Şahin’in sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Zakkum’ konseri, Arsuz Kent meydanında gerçekleştirildi.

Konser alalına gelen binlerce vatandaş Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde bulunan kordonun ardından konser alınana geçtiler. Arsuz kent meydanında gerçekleştirilen konseri CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belediye meclis üyeleri, iş insanı Sedat Şahin, Sivil toplum kuruluş temsilcileri de izledi.

Gençlerin sevdiği Zakkum gurubunun sahneye çıkmasıyla muhteşem gece başladı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Zakkum, konser alanına gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven yaptığı konuşmada gençlere çağrıda bulunarak “Maske ve mesafe konusunda çok dikkat edin. Lütfen tedbiri elden bırakmayın” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’de “Bu tür konserlerin devam etmesi için herkesin tedbiri elden bırakmadan eğlenmeleri gerekiyor” dedi. Konserin sonunda ise Zakkum gurubuna Başkan ve Milletvekili tarafından çiçek verildi.