Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEVGİ VARSA ENGEL YOK!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına belediyemizden talepte bulunan ihtiyaç sahibi 34 vatandaşımıza daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik. Sevgi varsa engel yok” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engellilerin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek her daim onların hizmetinde olduklarını belirtti.
Engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konu olduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye, hasta yürüteci ve buna benzer ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılıyoruz. Bizler İskenderun Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız.”
Akülü arabalarına kavuşan engelli vatandaşlar ise Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

HASTA YATAĞI ADRESE ULAŞTI
Başkan Fatih Tosyalı, “Önce insan anlayışı ile Sakarya Mahallesi’nde ikamet eden ve evinde tedavi gören ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın hasta yatağı talebini yerine getirdik” diyerek, destek çıktı.
Başkan Tosyalı, “Ekiplerimiz, vatandaşımıza elektrikli hasta yatağını teslim ederek selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Rahmet ve bereket ayı olan Mübarek Ramazanda Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.