Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI: 2 YENİ DAHA KAPALI SPOR SALONU YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kentteki

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kentteki spor yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Mustafa Kemal Mahallesinde yapılacak olan kapalı spor salonu projesinin yerinde Muhtar İsa Taş ile birlikte incelemelerde bulundu.

YER TESLİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha önce kente 15 farklı spor tesisi kazandırdıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”kentin farklı bölgelerinde hizmete sunulan spor tesislerimiz ile pek çok önemli spor aktivitesine de ev sahipliği yapıyor. Spora verdiğimiz desteğimiz İskenderun’da yaşayan herkesin spor yapmasına kadar devam edecek. Yapılan spor yatırımlarımız ile hem çocuklarımız, gençlerimiz ve mahalle sakinleri spor yapıyor hem de herkesimi spora teşvik etmiş oluyoruz” dedi.

YENİ SPOR SALONLARINI KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ

İskenderun Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Tosyalı, bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelerde spor salonları yapmaya devam edeceğiz.Yeter ki vatandaşlarımız spor yapmak istesin. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu

BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Yer teslimi gerçekleştirilen Kapalı Spor Salonu projesinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise “sağ olsun Başkanımız bizlerin her zaman yanında.Mahallemizde bir çok hizmet yapılıyor,yapılmakta.Çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.