Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞANVERDİ; İŞADAMLARINI HATAY’A YATIRIM YAPMAYA DAVET ETTİ

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, iş adamlarını Hatay’a yatırım yapmaya davet etti.

Şanverdi, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Hatay’ın altı ilçesinin bölgesel teşvik uygulamaları kapsamında 5’inci bölgeye alındığını belirterek, iş adamlarını Hatay’a yatırım yapmaya davet etti.

Hatay’a yapılan bir çok yatırımla Hatay’ın her geçen gün daha da büyümeye devam ettiğini dile getiren Şanverdi, “Nakliyecilik ve tarım sektöründe öncü olan ilimiz, şimdi de sanayi alanında öncü bir il olmaya adaydır. Gerek liman şehri olmamız gerekse ülkemizin Orta Doğu’ya açılan kapısı olmamız nedeniyle sanayi alanında büyük bir gelişme potansiyeline sahibiz. Bu potansiyelin değerlendirilebilmesi ve Hatay’ın sanayi alanında daha ileriye gitmesini sağlamak için Hatay’ın altı ilçesi bölgesel teşvik uygulamalarında 5’inci bölge ilan edilmiştir.” ifadesine yer verdi.

Reyhanlı, Yayladağı, Hassa, Kumlu, Altınözü ilçelerinin 1 Ocak 2021 itibarıyla bölgesel teşvik uygulamaları kapsamında 5’inci bölgeye alındığını dile getiren Şanverdi, “Sanayi alanında Hatay’ın gelişmesi, sanayicinin desteklenmesi, yeni iş sahalarının oluşması, üretim çeşitliliğinin artması ve işsizliğin azaltılması için Hatay’ı çok seven, büyük önem veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu kararın altına imza atmıştır. Bu noktadan sonra bu imkanları fırsata çevirmek ve bunu en iyi şekilde kullanmak bizlere kalıyor. Bizler de sanayi alanında Hatay’ı bölgenin parlayan yıldızı yapacağız.” diye konuştu.

Girişimci ve sanayicilere çağrıda bulunan Şanverdi, “Bölgemize yönelik yatırım hazırlıklarınızı lütfen şimdiden gerçekleştirmeye başlayın. Çünkü cazibe merkezi olacak Altınözü, Reyhanlı ve Hassa organize sanayi bölgelerimiz kısa zamanda hayata geçecek.” dedi.