Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KVC EKİBİ, PANDEMİ SÜRECİNDE SAĞLIK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp

İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, pandemi sürecinde de; tüm kalp ve damar hastalıkları, kalp kapak ameliyatları, bypass ameliyatları ve aort cerrahi işlemlerini başarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tam donanımlı ameliyathanesi, KVC Yoğun Bakımı ve Servisi ile kalp damar cerrahisi alanında binlerce ameliyat gerçekleştirdiklerini belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Çetin Murat Songur, “Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla, unvanımızı üst noktalara taşımaya devam ediyoruz. Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizin gelişmiş teknolojilerle donatılmış KVC ameliyathanesinde, ameliyatlarımızı başarıyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde hiçbir hastamızı geri çevirmedik. Deneyimli ve uzman ekibimizle beraber; By-Pass ameliyatları, aort yırtıkları, kalp kapakçık ameliyatları, mitral kapak ameliyatları, minimal invaziv ameliyatlar, kalp tümörü ameliyatları, aort genişlemeleri, kapalı kalp ameliyatları, diyaliz fistül açma işlemleri, varis ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

KVC Servisine Özel Yoğun Bakım Ünitesi

KVC Merkezi hakkında bilgiler veren Op. Dr. Songur, “Bizim için ameliyat kadar, ameliyat sonrası da önemlidir. Bu sebeple, ileri yaşam destek cihazları ile donatılmış KVC Yoğun Bakım Ünitemizde bulunan 5 yatak ile üst düzey yoğun bakım hizmeti verilmektedir. Koroner Yoğun Bakım ünitemiz tam donanımlı cihazlar ile kurulmuş olup; 13 yatak kapasitesine sahiptir. Pandemi sürecinde de kesintisiz hizmetlerimiz sürmektedir” dedi.