Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI ENGELLİ BİREYLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediyesi engelli vatandaşların

İskenderun Belediyesi engelli vatandaşların engellerini kaldırmak için gerekli çalışmaları yaparken bir yandan da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç vermeye devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sevgiyi,iyiliği ve merhameti paylaşmak için hiçbir engel yok “dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Dünya Engelliler Günü dolayısı ile ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza akülü tekerlekli araç hediye etti.

İskenderun Belediyesi önündeki açık alanda yapılan akülü tekerlekli sandalye dağıtım programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar engelli kardeşlerimizden gelen tüm akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladık.Dünya Engelliler Gününde, ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza akülü tekerlekli araç hediye ettik.Belediyemizin imkanları ölçüsünde engelli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Dağıtıma koltuk değnekleri, manuel araçları ya da ailelerinin yardımı ile gelen engelli vatandaşlar akülü araçlarına kavuştuklarında büyük sevinç yaşadı.

Belediye Başkan Tosyalı, “Engellilerin her yönüyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Onların eksikliklerini tespit ettikten sonra, tekerlekli sandalye veya nelere ihtiyaçları varsa, elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Bugünde bize başvuru yapan kardeşlerimize Akülü tekerlekli sandalyelerimizi dağıtmış olduk.Rabbimden tüm engelli kardeşlerimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.