Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY’IN MELEKLERİ’NDEN NEFES KESEN DÖNÜŞ

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-İZMİT BELEDİYESPOR:71-65

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-İZMİT BELEDİYESPOR:71-65

NEFES KESEN MAÇ HATAY’IN

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 8. hafta mücadelesinde İzmit Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

4 Kasım Çarşamba günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Derin, Gizem, Alexis Prince, Hind Ben Abdelkader ve Gueye ilk beşiyle başlayan mavi beyazlılar, ilk çeyreği 21-11 geride tamamladı.

İLK YARI KONUK TAKIMIN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci çeyrekte pota altından bulduğu sayılarla etkili olmaya çalıştı ancak yüksek tempoda geçen ikinci çeyrek, konuk takım İzmit Belediyespor’un 38-31 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde iki takım da skor üretmekte zorlandı. Savunma sertliğini artıran iki takımın mücadelesine sahne olan üçüncü çeyrek İzmit Belediyespor’un 54-46 üstünlüğü ile geçildi.

MAÇIN FİNAL ÇEYREĞİ NEFESLERİ KESTİ

Mücadelenin final çeyreği adeta nefesleri kesti. Yaptığı etkili ve sert savunma ile rakibini durdurmayı başaran Hatay Büyükşehir Belediyespor, hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla önce farkı kapattı daha sonra da öne geçti. Prince ve Gueye ile skor üreten Hatay’ın Melekleri, nefes kesen mücadele sonunda sahadan 71-65 galip ayrılmayı başardı.