Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TOSYALI, DÜĞÜNYURDU MAHALLESİNDE MİNİK ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çocuklarla buluştu.

Düğünyurdu Mahallesi muhtarı Seyfettin Çöloğlu ile birlikte Hayriye-Ahmet Açıkgöz İlkokulunda minik öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrencilere kitap hediye etti.

KİTAP OKUMAK ÇOK ÖNEMLİ

Miniklerle samimi bir sohbet eden Başkan Tosyalı, “Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştik. Kitap okumak hayatımıza yeni ufuklar açmanın ilk şartı. Hepinizin kendi hayatına yön veren, ufku açık ve geleceği şekillendirmeye hazır çocuklar olmanızı istiyoruz. Bu yüzden de bol bol kitap okumalısınız” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Tosyalı, yaptığı açıklamada ,”Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza kitabı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak için Düğünyurdu mahallemizde Muhtarımız Seyfettin Çöloğlu ile birlikte Hayriye-Ahmet Açıkgöz İlkokulunda minik öğrencilerimize okuma kitabı dağıtımı gerçekleştirdik. Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtar Seyfettin Çöloğlu ve Okul İdarecileri de eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Tosyalı ’ya teşekkür ettiler.