Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARSUZ YENİDEN YEŞİLLENİYOR

Arsuz Belediye Başkanı Dr.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarına katıldı.

Arsuz’da geçtiğimiz günlerde yaşanan büyük yangın felaketinin ardından, yanan ormanlık alanların yeşillendirilmesi amacıyla, Hatay Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ağaç dikimi çalışmaları başladı. Arsuz Cumhuriyet mahallesinde bulunan mezarlık alanının etrafı ağaçlandırılmaya başlandı.

Ağaçlandırma çalışmalarının önümüzdeki günlerde hız kazanacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız. Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ın öncülüğünde bu yanan yerlerin yeniden ağaçlandırılması için yapılan bir kampanya var. Bu kampanya kapsamında Arsuz’da, Hatun Mezarlığına yakın, yaklaşık 40 dönümlük bir arazide, ortalama 2 bine yakın ağaç dikilmek üzere program başlatılmıştır. Arsuz adına, doğa adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada tabi ki sadece doğa kaybı olmadı. Bunun yanında vatandaşlarımızın evi de yanmıştır. Büyükşehir belediyemizle birlikte yangından zarar gören ailelerimizin imdadına yetişmeye ve kayıplarını elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.