Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAMANDAĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde denetimler devam ediyor.

Zabıta ekipleri, vatandaşların tüketici haklarının korunması ve vatandaşların mağdur olmaması amacıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan market ve bakkallarda fiyat etiket denetimleri gerçekleştirdiler. Ayrıca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için Restoran ve Cafe’lerde menü listeleri denetlendi.

Temizlik, asayiş ve kaldırım işgalleri ile ilgili rutin denetimlerini de aksatmayan Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde maske denetimleri gerçekleştirdiler.

İaşe, Ceza İnfaz Kurumu ve Savcılıktan gelen evraklar ile ilgili incelemeler yapan Zabıta ekipleri, Vatandaşların şikayetleri üzerine pis koku ve çevre kirliliği ile ilgili denetimler gerçekleştirdiler. Ayrıca, ilçe dışından gelen hurdacılar uyarılarak ilçe dışına çıkarıldı.

SAMANDAĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ

Her gün birçok mahallede denetimlerini aralıksız sürdüren Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarını da unutmadılar. Son günlerde etkisini gösteren sıcak havalarda Zabıta ekipleri tarafından aşırı sıcak nedeniyle yemek ve su bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına ilçenin birçok noktasında su bırakıldı.