Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİYA MARİN’de Muhteşem 97. Yıl Organizasyonu…

İskenderun’un yakın gelecekte modern

İskenderun’un yakın gelecekte modern ve kapsamlı yeni yaşam merkezi olması beklenen tren garı karşısındaki LİYA MARİN projesinin çalışanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladılar.

Kutlama öncesi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okuyan katılımcılar, ulusal bayramımızı muhteşem merasim ile adeta yaşadılar.

LİYA MARİN Yöneticileri ve çalışanlarının birlik ve beraberlik içinde olduğu cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümü etkinliği coşkulu geçti. Yeni yaşam merkezinin fedakar temsilcileri, kırmızı beyaz bayraklar ve balonlar eşliğinde marşlar okuyarak coşkuyu zirveye taşıdılar. Yemek ikramının da olduğu etkinlikte projenin emekçileri, harika bir 29 Ekim kutlamasına imza attılar.

Günün anlamına özel programı hazırlayan LİYA MARİN yöneticileri her türlü takdir ve alkışı hak ederken, kurtuluş savaşı ile kazandığımız en büyük değer olan cumhuriyete sahip çıkmanın güzel bir örneğini verdiler.

Ayrıca başarılı etkinliği gerçekleştiren organizasyon ekibinin de kusursuz hizmeti ile renkli bir gün yaşanmasına büyük katkı yaptıkları gözlendi.