Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’ın seslendirme işinde tek bayan firma; DİVİNYA fark yaratıyor…

İskenderun Belediyesi’nin muhteşem 29

İskenderun Belediyesi’nin muhteşem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde seslendirme hizmeti veren Divinya Organizasyon herkesten tam not alarak haklı gururun sahibi oldu.

Renkli törenlere sektördeki deneyimi ile renk katan Divinya, ilimiz Hatay’ın seslendirme işini yapan tek bayan firma olarak bu ünvanı elinde tutuyor.

Düğün, nişan, kına, evlilik teklifleri, sünnet, açılış, konser, doğum ve daha bir çok mutlu gün etkinliklerinin aranan ismi olan Divinya Organizasyon ekibinin başındaki isim olan Divinya Atav, 29 ekim Perşembe günü cumhuriyetimizin 97. Yıl kutlamalarında seslendirme işini üstlendi.

İskenderun Belediyesi yönetimi, bu hizmeti bir bayan firmaya vermekle kadınlarımızın çalışma hayatında başarılı iş çıkarmalarına imkan yaratarak ayrı bir övgüyü hak etti.

Hatay’ın ilk bayan seslendirmecisi ünvanını elinde bulunduran Divinya Organizasyon firması, bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinlikler ile aranan isim olmayı hak ederken, bundan sonra da sektörde farkını ortaya koyan projelere aralıksız imza atması bekleniyor.

Öte yandan önümüzdeki hafta sonu Payas’ta İnci Mercan konseri için Divinya Organizasyon’dan bilet temin edilebileceği de belirtildi.