Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DERMATOLOJİ UZMANI DR. MİNE KAYA PALMİYE’DE

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mine

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mine Kaya, İskenderun Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Dermatoloji Kliniği olarak vermiş olduğu hizmetlerden söz eden Uzm. Dr. Mine Kaya, “Dermatoloji Polikliniğimizde; modern teknolojik yöntemlerle tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavisini gerçekleştirmekteyiz. Mantar hastalıkları, sedef hastalığı, akne, ergenlik sivilceleri, egzamalar, frengi, bel soğukluğu gibi zührevi hastalıklar, deri kanserleri, doğum lekeleri, saç dökülmeleri, ilaç alerjileri, güneş alerjisi ve tedavisi, ağız içi hastalıkların tedavisi, behçet hastalığı, aft, dil mantarı ve diğer hastalıklarının tedavisi, genetik geçişli deri hastalıkları, siğil, et benleri, mantar hastalıkları, tırnak hastalıkları, deride yağlanma, kepeklenme gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavisini, İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Uzm. Dr. Mine Kaya Kimdir?

İskenderun doğumlu Uzm. Dr. Mine Kaya, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistanlığını tamamladı.

Uzm. Dr. Mine Kaya; Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kahramanmaraş SSK Hastanesi ve Maremar Hastanesi, İstanbul Kartal Devlet Hstanesi, Özel Kırıkhan Bilim Hastanesi, Palmiye Hastanesi ve İskenderun Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra, tekrar İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başladı.