Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başıboş sokak köpekleri bir kişinin ölümüne neden oldu

Olay perşmebe gece saatlerinde

Olay perşmebe gece saatlerinde İskenderun-Arsuz yolu üzeri, Karaağaç Mahallesi ziyaret yolu kavşağında meydana geldi. Bisikletli gece saatlerinde seyir halindeyken, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bisikletiyle köpeklerden kaçmak isterken kaldırım taşlarına çarparak yere düştü. Meydana gelen kaza sonrası kafasını kaldırıma vurduğu belirlenen bisiklet sürücüsünün aşırı kan kaybından olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar özellikle bu mıntıkada günün her saatinde başıboş bırakılan köpeklerin orta refüjde insanlara, araçlara, motosiklet ve bisikletlere saldırdığını ve daha önce de çok kez benzer olaylar yaşandığını ifade ederek, yetkililerin bir çözüm bulmalarını istediler.

Düşme sonrası kafasını yere vuran bisiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Üzerinde kimlik çıkmayan bisiklet sürücüsünün cesedi olay yerine gelen polisler tarafından yapılan incelemelerin ardından, cenaze nakil aracı gelinceye kadar yol ortasında üzeri kapatılmış olarak bekledi.

Kimliği tespit edilmediği bildirilen bisiklet sürücüsünün cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.