Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞIBOŞ SOKAK HAYVANLARI BÜYÜK TEHLİKE OLUŞTURUYOR

İskenderun-Arsuz yolu üzeri, Karaağaç

İskenderun-Arsuz yolu üzeri, Karaağaç Mahallesi ziyaret yolu kavşağında geçtiğimiz hafta köpeklerden kaçmak isterken dengesini kaybeden Ahmet Doğan isimli vatandaş aşırı kan kaybından olay yerinde hayatını kaybetmişti. Bu olaydan sonra dikkatler kentimiz çevresindeki bu tehlikeye çevrildi.
SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN NE ZAMAN ÖNLEM ALINACAK?
Karaağaç Asri Mezarlıktan itibaren Mustafa Kemal Mahallesi’ne kadar olan güzergahta yaşayan vatandaşlar, başıboş sahipsiz sokak köpekleri toplanıp koruma altına alınması için çalışma başlatılması gerekmektiğini dile getirdiler.
TEPE MAHALLESİNE GİDEN YOLLARDA AYNI TEHLİKE VAR!
Çoğu zaman yiyecek bulmakta zorlanan ve aç kaldıkları zaman saldırganlaşma ihtimalleri nedeniyle vatandaşların özellikle çoçukların korkmasına ve ısırılmasına neden olabilecek sokak köpekleri cadde ve sokaklarda tekrar sürü halinde gezen köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Nitekim tepe mahallelerine giden yol üzerinde özellikle akşam saatlerinden itibaren saldırgan köpeklerin büyük tehlike oluşturduğu ve havaların erken kararmasıyla birlikte yayalar için tehlikenin daha da büyüdüğü belirtiliyor.
Kimler tarafından bırakıldı veya nerden geldikleri belli olmayan bu sokak köpekleri için bir an önce harekete geçilmesi ve tedbirlerin alınması gerekiyor.
Fotoğrafta tepe su deposu civarında sürü halinde gezen köpeklerin bugün yakaladığımız görüntüleri yer alıyor.