Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Üs ile yönetimlerinin katıldığı nezaket ziyaretinde CHP Heyetini, İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
İGC Başkanı Terbiyeli’ye çiçek takdim eden CH İlçe Başkanı Mansuroğlu, yeni yönetimi tebrik etti.
Son yıllarda gazetecilik mesleğinin zor şartlarda icra edildiğini kaydeden İlçe Başkanı Mansuroğlu; “Bu zor süreçte, çok zor bir iş yapıyorsunuz, her türlü engeller var. Türkiye’nin bugünkü şartlarında doğruyu yazmaya çalışan pek çok basın emekçimiz maalesef tecrit edilmiş durumda. Bu şartlarda görev yapmak sizler için de, bizler için de zor. Ama biz sizlerle beraber doğruları söylemeye, doğru haber üretmeye, doğru şeyler yapmaya devam edeceğiz. Ben CHP İlçe Örgütüm adına hepinize tekrar hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini belirten İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de; “Biz yönetimi yeni devraldık. Sizin de söylediğiniz gibi bu şartlarda gazetecilik yapmak çok zor. Haber yaparken çok dikkat ediyor, çok titiz davranıyoruz. Kendi bildiğimiz yolda devam edeceğiz, yolumuzdan sapmayacağız, hiç kimseye de ödün vermeyeceğiz. Bugüne kadar kimseye ödün vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti.