Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zor günlerin imdadına MHP yardımları yetişti

İçinde bulunduğumuz karantina günlerinde

İçinde bulunduğumuz karantina günlerinde ihtiyaç sahiplerinin zor günlerine Milliyetçi Hareket Partili dostlar yetişerek, yaptıkları erzak yardımlarıyla gönülleri fethetti.

BİZ BİZE YETERİZ

“Biz Bize Yeteriz ” sloganıyla harekete geçen MHP Karaağaç temsilciliği tarafından her çeşit gıda ve temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik temin edilen erzaklar, karma poşetler halinde hazırlandı. Muhtarların da yardımıyla belirlenen noktalara bizzat partililer tarafından teslimatlar sosyal mesafe ve hijyen şartlar korunarak gerçekleştirildi.

“RABBİM HEPSİNDEN RAZI OLSUN”

Bugüne kadar buna benzer çok sayıda sosyal etkinliğin mimarı partililer adına bilgi veren MHP Karaağaç temsilcisi Hasan Büyük,

Her zaman olduğu gibi bu etkinliğimizde İskenderun Belediye Meclisi grup başkan vekilimiz sayın Emir Selim Yazar’ın destek oldu, ayrıca katkılarından dolayı  Cumhuriyet mahallesi Üstün  Büfe İşetmecisi Adnan Üstün ve Yalçın Market İşletmecisi Ethem Bektaşlı ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. Rabbim hepsinden razı olsun.” diyerek şükranlarını dile getirdi.

 

MHP’nin hayırsever isimlerinden Belediye Meclisi grup başkan vekili Emir Selim Yazar’dan alınan bilgiye göre, bu yardımlar çok sayıda haneye ulaştırılarak hayır duaları alındı. Yazar, “Amacımız ülke ve dünya genelinde salgın hastalıktan kaynaklanan sıkıntılı günlerde, temel ihtiyaçları doğru adreslere teslim etmekti. Kendi aramızda bu işin sorumluluğunu üstlenerek yaptığımız planlı bir çalışmadan sonra alışverişimizi gerçekleştirdik. Partimizin Karaağaç temsilcisi Hasan Büyük’ün de çabasıyla belirlenen ihtiyaç sahiplerini erzaklarla buluşturduk. Bu sıkıntılı süreci el birliğiyle bir an önce atlatarak sağlıklı günlere bir an önce kavuşmamızı diliyorum” dedi.

 

Yardımların titizlikle ve ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden  yapılması, takdir edilen ayrı bir konu oldu.

Kapılarını MHP’li dostlara açan ihtiyaç sahipleri, çok şaşırdıklarını ve isabetli bir zamanlamada erzaklara kavuştukları için çok sevindiklerini dile getirerek,

 

Devleti ve milleti için siyasi görüş ayrımı yapmadan, bu işe gönüllü olarak emek veren MHP’li hayırseverlere duacı olduk. Allah devletimize zeval vermesin.” dediler.