Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYIRSEVER MEHMET GÜVEN’E TEŞEKKÜR

Korona Virüs salgını nedeniyle

Korona Virüs salgını nedeniyle evinden dışarı çıkamayan yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzandı. Yaptığı yardım ve hayırlarla bilinen hayırsever işadamı Mehmet Güven Çökek Mahallesinde 75 aileye dağıtılmak üzere Temel Gıda Maddelerini MHP İlçe Başkanı Ferit KAPLAN’a teslim etti.
“VATAN İÇİN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANLARA TEŞEKKÜRLER”
MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Adana, Mersin ve Hatay illerinde yaptığı yardımlarla dikkat çeken hayırsever İşadamı Mehmet Güven’e Ülkemizin Covid-19    bulaşıcı hastalığı ile mücadele ettiği bu zor dönemde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahallerindeki 75 Aile’ye Temel Gıda Yardımından dolayı teşekkür etti. MHP İlçe Başkanı Ferit KAPLAN: “Vatanını, Bayrağını milletini seven ve bu uğurda vatandaşlarımızın yanında yer alarak, ihtiyaç sahiplerini unutmayan, özellikle bu zor günlerde komşusuna, komşu köy sakinlerini, ihtiyaç sahibi herkesi unutmayan, 75 aileye gıda yardımında bulunan Sayın Mehmet Güven’e şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor dönemi birbirimizi gözeterek, birbirimizle yardımlaşarak üstesinden geleceğiz. Rabbim Ülkemizi vatanımızı vatandaşlarımızı en kısa sürede bu virüs salgınından kurtarsın inşallah”dedi.
Yaptığı yardımların imkânı olan insanlara örnek olmasını isteyen Güven şunları söyledi: “Herkes para kazanabilir. Önemli olan onu harcarken hayırlara vesile olmasını sağlamaktır. Kimse bana teşekkür etmesin, Şükranlarınızı Hz. Muhammed, Hz. Ali, Hz.Hızır, Ehl-i Beyt, Hz. Fatıma, Hz. Hasan ve Hüseyin’e sunun çünkü yapılan bu işlerin tümü onların faziletlerindendir.”