Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SAVAŞ’A ÖDÜL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin düzenlediği  “2019 Yılının En”leri ödül törenine katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Akdeniz Bölgesinin belediye başkanlarının başarılarının ödüllendirildiği gecede, 7 belediye başkanı ödüllendirildi.

Arsuz’u tüm ülkeye tanıtmak, gelenek ve görenekleri gelecek kuşaklara aktarmak amaçladıklarını belirten Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Hatay’a gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetlerden dolayı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

“HATAY’IN EVLADI OLDUĞUM VE ÖDÜL ALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Hatay’daki birlik, beraberlik ve huzurun diğer illere örnek olacağının altını çizen Başkan Savaş, “ Milleti, devlet ve şehir kolay olunmuyor. Her şeyi kaybeder ve geri kazanabilirseniz ama toplumsal huzuru ve bütünlüğü kaybederseniz Irak ve Mısır gibi olursunuz.  Biz göreve geldiğimizden beri halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hatay’ın evladı olduğum ve ödül aldığım için çok mutluyum” dedi

Başkan Savaş ve 7 belediye başkanı Akdeniz’in En’leri ödüllerinin takdim edildiği ödül töreni,  Arsuz tanıtım film gösterimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.