Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Aynur Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

C Cumhuriyet Halk partisi

C

Cumhuriyet Halk partisi kadın kolları eski başkanlarından ve aynı zamanda İskenderun’da günlük yayımlanan Körfez Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Yılmaz’ın annesi Aynur Yılmaz 85 son yolculuğuna uğurlandı.

CHP’li merhum Aynur Yılmaz için yıllardır hizmet ettiği ve gönül verdiği partisinin İskenderun İlçe Teşkilatı önünde bir tören düzenlendi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Suzan Şahin, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Arsuz Eski Belediye Başkanı Nazım Culha ve partililer katıldı.

Parti önünde okunan duaların ardından kısa bir açıklama yapan ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Bizlerde çok emeği olan bir başkanımızı uğurluyoruz mekânı cennet olsun” dedi.

Milletvekili Suzan Şahin ise Cumhuriyet Halk Partisi için çalışan bir değeri kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarının altını çizerek tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Gözyaşlarına boğulan Oğlu Erdal Yılmaz’ın da boğazı düğümlenerek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Annemin isteğini yerine getirmek için bugün buradayız. Sizler de kendisine hakkınızı helal edin”

Merhume Aynur Yılmaz’ın cenazesi daha sonra son yolculuğuna uğurlanmak üzere Çankaya Mezarlığında toprağa verildi.

Yılmaz ailesi taziyeleri Modern Evler Mahallesi Şehit Bekir Çelik Caddesi No: 69 adresindeki evlerinde kabul ediyor.