Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da Kiliselerde Noel coşkusu…

İlçe Kaymakamı İskender Yönden

İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Sn. Ayşenur Yönden “Noel Bayramı” münasebetiyle Şehit Pamir Caddesi üzerindeki Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen Noel programına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de katıldı.

İskenderun Ortodoks Kilisesi’nde gerçekleşen programa Hristiyan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Noel Bayramı münasebetiyle Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Papaz Dimitri Yıldırım’ın da eşliğinde Kaymakam Yönden ve eşi, Hristiyan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, noel bayramları dolayısıyla tebrik ederek, gönül bağı, dostluk ve kardeşliği pekiştirdi.

Noel Bayramı münasebetiyle Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, “Bugün güzel Noel bayramında devletimizin, milletimizin sıcak ilgisini hissettiren bize, başta kaymakamımız Yönden ile eşine, belediye başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve Arsuz Belediye Başkanımız Asaf Güven’e, katılan tüm misafirlerimize canı gönülden bütün cemaatimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Yüce rabbimiz, yüce devletimize yeni yılda barış, her türlü güzellikleri nasip etsin inşallah. Bütün dünya insanlığına bu temennilerimi tekrar ediyorum ve diliyorum ki inşallah 2020 yılı başta ülkemize, bütün dünya alemine hayırlara vesile olur, hepinizin nezdinde yönetim kurulumuz, pederimiz Dimitri Yıldırım adına Kaymakamıma, belediye başkanlarıma şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Ortodoks Kilisesi Vakıf salonunda çocuklarla birlikte Başkan Teymur, Kaymakam Yönden, Belediye Başkanları Noel pastasını kesti.

Katolik Kilisesinde Noel dolayısıyla bir araya gelen Hristiyan vatandaşlar Anadolu Havarisel Vekili ve Episkoposu Paolo Bizzeti’nin yönettiği ayinde dualar ettiler.