Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Girişimciler grubundan güç birliği toplantısı…

Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığındaki

Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığındaki istişare toplantısı İskenderun Birinci Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, CHP Hatay Miletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, DTO Başkanı Kemal Kutlu, AKİB Koordinatör Başkanı Uğur Ateş ve iş insanları katıldı.

İskenderun’un kalkınma ve gelişme trendini yükseltmek amacıyla yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirme yapmak üzere bir araya gelen İskenderun Girişimciler Grubu; Hassa Tüneli, Lojistik Köy, Küçük Sanayi Sitesi ve Yeni Devlet Hastanesi gibi konularda detaylı bir istişare de bulundu.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen ‘Güç Birliği’ Toplantısında İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında görüş alışverişinde bulunduklarını paylaşan Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, toplantıda alınan kararların bölge ve İskenderun için hayırlara vesile olmasını diledi.