Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Anneler Derneği İskenderun Şube yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti

Türk Anneler Derneği İskenderun

Türk Anneler Derneği İskenderun Şube yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Başkan Tosyalı annesi Hacı Pervin Tosyalı’nın elini öptü.Başkan Annesinin Elin Öpüp Duasını Aldı

Makamda gerçekleşen ziyarete, Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, yönetim kurulu üyeleri ve Başkanın annesi Hacı Pervin Tosyalı katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Nezihe Elibol, yönetim kurulu üyeleri ve çok değerli annem Hacı Pervin Tosyalı’yı belediyemizde konuk ederek, hayır dualarını aldık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum tüm annelerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,“ Annelik kutsal bir görevdir. Cennet annelerin ayakları altındadır. Anneler başımızın tacıdır. Toplumun her bir ferdi bir anne tarafından yetiştirilmektedir. Annelerin yetiştirdiği çocuklar, gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızdır. Sizler annelik duygusu ve fedakârlığıyla yaptığınız gönüllü çalışmalarla gençlerimizin geleceğine ışık tutmakta, onların eğitimli ve topluma yararlı insanlar olarak yetişmesine katkı sunmaktasınız. Sizleri kutluyorum. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, Başkan Fatih Tosyalı’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.